Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Wat is executive search en waarom is het belangrijk voor bedrijven?

04 januari 2023

Executive search, een term die je wellicht al eens voorbij hebt horen komen. Maar wat is het nu eigenlijk?

Wanneer er een belangrijke vacature open staat voor je bedrijf wil je iemand vinden die niet alleen aan de eisen voldoet, maar ook past bij je bedrijf. Vaak zijn deze mensen lastig te vinden, natuurlijk aast iedereen op dit talent. Je ziet dan ook dat toptalent vrijwel altijd al in dienst bij een andere werkgever.

De juiste persoon voor de juiste functie, dat is de sleutel tot een succesvol bedrijf. Executive search heeft een actieve aanpak in het vinden van de juiste persoon. Er wordt gezocht naar kandidaten via een persoonlijke aanpak en screening. Hiermee bereik je een andere doelgroep, de groep die bijvoorbeeld al in dienst is en anders niet op een vacature zou reageren.

Er is oog voor de details en diepgang in de relaties die worden opgebouwt zowel met het talent als met de bedrijven.

Bij Meussen Executive Search werken we met de infra-, energie-, techniek-, en industriesector. We begrijpen als geen ander het belang van de zoektocht naar de juiste persoon in deze sectoren.

Waarom Meussen Executive Search?

Het verbinden van talent in het topsegment is waar Meussen Executive Search uitblinkt. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk opgebouwd met hooggekwalificeerde kandidaten.

We werken met een nuchtere en eerlijke aanpak, zowel naar opdrachtgevers als naar kandidaten toe; een wederkerige samenwerking op gelijk niveau met een resultaat dat alle partijen versterkt.

Ervaring en succes

Al ruim 20 jaar zijn wij een gewaardeerde partner op het gebied van werving en selectie op topniveau. Onze experts hebben dan ook grote kennis van de markt en begrijpen de uitdagingen waar je dagelijks mee te maken hebt. Ze zijn volwaardig sparpartner op management- en directieniveau en weten door middel van intensieve screening precies aan welke behoefte voldaan moet worden.

De juiste aanpak

Elke opdracht die we krijgen is uniek, want elk bedrijf is anders. Met verschillende wensen, eisen en verwachtingen is het van belang dat we met een frisse blik kijken naar elke opdracht. Daarom beginnen we altijd met een uitgebreide inventarisatie en analyse van zowel de opdrachtgever als de positie die gevuld moet worden. Onze interesse, nieuwsgierigheid en scherpte geven altijd duidelijke inzichten. Bij Meussen Executive Search weten we als geen ander waar écht om gevraagd wordt.

Hoe beginnen we met onze executive search?

De start van het zoekproces! Samen kijken we welke strategie en aanpak het beste past. Vanaf hier ziet elke procedure er anders uit, met een andere benadering en invalshoek.

We zijn altijd transparant over wat we doen, waar we voor staan en welke verwachtingen we hebben. Dit delen we dan ook veelvuldig. Ons doel is om samen te werken aan een gelijkwaardig en goed doordacht proces, met het gewenste resultaat en een tevreden opdrachtgever als gevolg.

Onze expertise

Bij Meussen Executive Search hebben we talloze succesvolle plaatsingen begeleid bij vooraanstaande bedrijven in de infra, energie, techniek en industrie. Dit alles doen we een nuchtere, eerlijke en heldere aanpak. Zowel voor onze opdrachtgevers als de kandidaten.

Ben jij op zoek naar de juiste kandidaat in de branches infra, energie, techniek of industrie, dan ben je bij Meussen Executive Search aan het juiste adres. We begrijpen de uitdagingen van het aantrekken van het juiste talent en staan klaar om jouw organisatie te helpen groeien en succesvol te zijn.

Een gesprek inplannen?

We horen graag van je! Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan plannen we een vrijblijvende afspraak om te kijken hoe we de perfecte kandidaat kunnen vinden om bij te dragen aan de groei en het succes van jouw bedrijf!

With by Websheriff