Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Kandidaten

De perfecte match bestaat niet, die maak je samen. Dat is onze overtuiging. Het zetten van een stap in je loopbaan moet passen bij wie je nu bent en waar je naartoe wilt. Hoe ziet dat er voor jou uit? Wij maken graag tijd om samen invulling te geven aan jouw volgende stap.

Neem vrijblijvend contact op

Een evenwichtig proces

We beginnen met een stevige handdruk, schenken iets te drinken in en bieden dan vooral een luisterend oor. Je mag in ons een gelijkwaardige gesprekspartner verwachten die spiegelt, reflecteert en unieke inzichten geeft. Jij als kandidaat staat altijd centraal. Op onze beurt zijn we nieuwsgierig en delen we wat we zien. Eerlijk, open en transparant is ons motto.

Na de kennismaking maken we een schets van onze bevindingen en ideeën. We delen dit meteen met je. Daarna bespreken we samen een plan van aanpak, wat elke keer volledig uniek is en is ingesteld op jouw wensen. Hoe het proces ook loopt, we houden altijd veelvuldig contact. Ook tijdens het proces leren we van elkaar, en dat verbetert het resultaat. Niemand is ooit uitgeleerd over een ander. Dat maakt ons werk bij Meussen Executive Search zo interessant.

Wat is jouw vervolg?

Neem een kijkje bij onze open posities. In verband met de vertrouwelijkheid van bepaalde posities publiceren wij niet van al onze opdrachten de details. Contact opnemen voor meer informatie kan natuurlijk altijd!

Onze open posities
With by Websheriff