Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Opdrachtgevers

Wij werken als betrouwbaar en strategisch partner voor zowel familiebedrijven als grootbedrijven en beursgenoteerde ondernemingen. Meussen Executive Search vervult posities binnen vrijwel alle disciplines in de sectoren infra, energie, techniek en industrie.

Laten we samenwerken

Onze werkwijze

We beginnen onze samenwerking met een uitgebreide inventarisatie en analyse van zowel de opdrachtgever zelf als de positie die gevuld moet worden. Een voorbeeld: wat zijn de cruciale vragen die aan bod komen als het gaat om leiderschap, innovatie, ontwikkelingen en ambitie? Onze interesse, nieuwsgierigheid en scherpte geven altijd duidelijke inzichten. Bij Meussen Executive Search begrijpen we als geen ander waar écht om gevraagd wordt.

Dan start het zoekproces. Samen bepalen we de strategie en aanpak. Elke procedure ziet er vanaf dit punt anders uit en vraagt een andere benadering. Bij Meussen Executive Search zijn we altijd transparant over wat we doen, waar we staan en welke verwachtingen we hebben, en dit delen we veelvuldig. Dit zorgt ervoor dat we bij veranderende omstandigheden meteen kunnen meebewegen. We werken vanuit gelijkwaardigheid samen aan een goed doordacht proces – met het gewenste resultaat en een tevreden opdrachtgever als gevolg.

& hoe nu verder?

Als de kandidaat zijn handtekening zet op het arbeidscontract van de opdrachtgever, zit ons werk erop. Een feestelijk moment!

We verdwijnen daarna echter niet van het toneel. Bij Meussen Executive Search blijven we in contact staan, met u als opdrachtgever en met de kandidaat. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We denken mee met de organisatie en delen in de eerste indrukken, bevindingen en resultaten. Mochten er tegenvallers zijn, dan staan we er als ondernemers en doen we wat nodig is. Écht samenwerken.

Onze referenties

Meussen Executive Search heeft door de jaren heen diverse mooie en duurzame verbindingen tot stand gebracht. Daar zijn we trots op! Het afgelopen jaar hebben wij onder andere opdrachten vervuld in samenwerking met de volgende opdrachtgevers.

Leg een opdracht bij ons neer
With by Websheriff