Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Regiomanager Zuidoost

idverde is een van de grotere groenbedrijven van Nederland. Bij idverde stap je aan boord in een toegankelijke organisatie met een sterk wij-gevoel. idverde is zich als geen ander bewust van deze waarde. Waar Nederland steeds meer versteent en verstedelijkt, wint groen met de dag aan waarde. idverde zorgt voor de juiste balans in stadskernen, woonwijken, dorpen, buitengebieden en op bedrijventerreinen. Een natuurlijk evenwicht tussen esthetisch en functioneel, duurzaam en pragmatisch. Een groener leven!

Solliciteer direct

Heb je interesse?

Neem contact op!

Binnen idverde wordt dagelijks gewerkt aan het vergroenen van buitenruimtes. Van het onderhoud aan de Maas en de Haven van Rotterdam tot het aanleggen van prachtige parken, bijzondere daktuinen en grote speeltuinen. De regio Zuidoost is de grootste regio van idverde en heeft 4 vestigingen, te weten Haaren, Venray, Veldhoven en Roermond. Tevens vallen een aantal grote projecten onder Zuidoost. Voor deze regio zijn wij op zoek naar een Regiomanager die verantwoordelijk wordt voor deze vestigingen en daarbij de Vestigingsmanagers aanstuurt.

Takenpakket

Als Regiomanager zorg je voor een optimale samenwerking, structuur en duidelijkheid. Je hebt een grote commerciële verantwoordelijkheid en bent daarnaast bezig met het continu verbeteren en optimaliseren van de organisatie. Je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van beleid en strategie voor idverde Nederland. Je vertegenwoordigt idverde Nederland binnen de regio, samen met de Commercieel Directeur en Vestigingsmanagers.

Daarnaast bewaak je het correct naleven van veiligheidsvoorschriften, wettelijke bepalingen en interne procedures binnen de toegewezen regio. In overleg met Vestigingsmanagers en samen met de betreffende disciplines op het Hoofdkantoor zorg je voor het opstellen van omzet-/resultaatbegrotingen, investeringsplannen, scholingsplannen en jaarplannen. Ook monitor je de bedrijfsvoering in relatie tot begrotingen en stuur je de vestigingen hierop aan.

Als Regiomanager Zuidoost zal je veel samenwerken met idverde CEO Marc Bolier en regiomanagers Pieter Zonneveld en Roland van Braak.

Ook stuur en coach je jouw Vestigingsmanagers. Je stimuleert een goede samenwerking van de regiovestigingen met de overige bedrijfsonderdelen binnen de organisatie. Het belang van de totale groep wordt hier voorop gesteld. Je motiveert anderen om vanuit de doelen van idverde te denken en werken.

Profiel

Met een open, energieke, positieve persoonlijkheid vind je het leuk om deze regio nog beter op de kaart te zetten. Je haalt graag het beste uit jezelf en maakt anderen graag beter. Je betrekt anderen ook in het maken van plannen en beleid. Met je nuchtere en daadkrachtige hands-on aanpak creëer je draagvlak en verbinding. Een netwerk binnen de aannemerij helpt je om de positie van idverde in Zuidoost-Nederland verder uit te bouwen.

Aanbod

Een salarisrange en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn beschikbaar op aanvraag.

Kom in contact

Heb je interesse in bovenstaande functie? Wil je meehelpen om de wereld van morgen groener en duurzamer te maken? Neem dan contact op met Pim Meussen via 06-11169940 of per mail via pim@meussensearch.nl.

Solliciteer direct voor: Regiomanager Zuidoost

Click or drag a file to this area to upload.
Max 5 mb
With by Websheriff