Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Hoofd Bedrijfsbureau

Meebouwen aan de waterveiligheid in Nederland; dat is wat je kan verwachten vanuit de zeer uitdagende rol van Hoofd Bedrijfsbureau bij Beens Dredging. Beens Dredging is de baggerdivisie van Beens Groep en voert baggerwerkzaamheden uit ten behoeve van het bevaarbaar houden van havens, rivieren en kanalen. Het team verwerft projecten door heel Nederland. Beens Dredging heeft een goede naam in de baggerwereld: bekwaam, betrokken en betrouwbaar zijn belangrijke kernwoorden.

Positie is vervuld

Heb je interesse?

Neem contact op!

De functie

Als leidinggevende, coach en sparringpartner werk je nauw samen met de bedrijfsleider Marc Daan en ben je betrokken in alles wat er gebeurt op het bedrijfsbureau. Met een positieve grondhouding en een natuurlijke nieuwsgierigheid help je anderen met het behalen van het beste resultaat. Je zorgt voor een prettige, open werksfeer wat jouw team naar betere prestaties tilt, en vormt je team tot een geheel waar iedereen graag onderdeel van uitmaakt. Ervaring met verwerving helpt je om de afdeling ook inhoudelijk aan te sturen. In sommige projecten treed je zelf als tendermanager op.

Kennis van en ervaring met baggeren of waterbouw (of aanverwante gww) is zeer wenselijk. Minimaal HBO werk- en denkniveau ook. Je hebt enige leidinggevende ervaring en ziet in de rol bij Beens Dredging ook een mogelijkheid om zelf te groeien.

Kom in contact

Ben jij dit? Of wil je meer informatie over de inhoud van deze rol? Neem contact op met Pim Meussen via 06-11169940 of pim@meussensearch.nl.

With by Websheriff