Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Head of Tender Management

HOCHTIEF Infrastructure is een civiele aannemer die sinds 2014 in Nederland werkt aan grote, complexe en integrale projecten. Deze Nederlandse vestiging is onderdeel van de internationale HOCHTIEF organisatie met het hoofdkantoor in Essen, Duitsland. Met 64.000 werknemers wereldwijd is HOCHTIEF één van de grootste bouwondernemingen ter wereld. Bij HOCHTIEF Infrastructure komt de positie vrij van Head of Tender Management, een zeer interessante en uitdagende rol.

Positie is vervuld

Heb je interesse?

Neem contact op!

HOCHTIEF Infrastructure bestaat uit een team van circa 50 professionals. In Amstelveen (en op projectlocaties) wordt met lokale en internationale partners gewerkt om projecten te verwerven en uit te voeren op het gebied van infrastructuur (bruggen, tunnels, kademuren, etc.) en nieuwe markten (datacenters, waterstof, e-mobility, etc.). Betrokken, persoonlijk, kundig en modern management zijn van toepassing op HOCHTIEF Infrastructure. Mooie projecten als Zuidasdok, Amaliahaven, ViA15/Gelregroen en SAAONE (A1/A6/A9) staan op de referentielijst.

Naar buiten toe wordt vaak gesproken over HOCHTIEF Nederland, maar eigenlijk bestaat de Nederlandse vestiging uit twee bedrijven: HOCHTIEF Infrastructure, HOCHTIEF PPP Solutions en HOCHTIEF Engineering. Infrastructure ontwerpt en bouwt en PPP Solutions ontwikkelt, financiert en onderhoudt.

Kleinere tenders en projecten worden door HOCHTIEF Infrastructure zelf beoordeeld en afgehandeld. Voor grote tenders en uitvoeringsprojecten wordt nauw samengewerkt met zowel het hoofdkantoor in Essen als met andere zusterbedrijven.

Voor meer informatie over HOCHTIEF Infrastructure kun je terecht op hun website.

Takenpakket

De toekomstige Head of Tender Management wordt verantwoordelijk voor het aansturen van tendermanagement, EMVI, planning, calculatie en omgevingsmanagement. Ook onderhoud je het relatienetwerk (brancheorganisaties, partners, supply chain, etc.). Je hebt korte lijnen met collega’s in het hoofdkantoor te Essen en coördineert aanvullende tenderondersteuning en engineering. Je gaat samenwerkingen aan met andere internationale HOCHTIEF-ondernemingen die projecten in Nederland willen gaan uitvoeren. Daarnaast geef je sturing, leiding en coaching aan het interne team.

Profiel

De ideale kandidaat is een drijvende kracht op het gebied van tendermanagement. Je bezit een hoog abstractieniveau en uitstekende coachende en leidinggevende vaardigheden. Anderen werken graag met je samen omdat je inspireert, luistert, aandacht schenkt en duidelijk richting geeft waar nodig. Een HBO+ niveau met aantoonbaar leidinggevende ervaring in grote projecten is een vereiste. Engels in woord en geschrift eveneens.

Aanbod

HOCHTIEF Infrastructure biedt een salarisrange van €120-130k bruto op jaarbasis, met een variabele bonus die afhangt van persoonlijke en bedrijfswijde prestaties. Verdere details zijn beschikbaar op aanvraag.

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie bij HOCHTIEF Infrastructure of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Pim Meussen via 06 – 1116 9940 of via pim@meussensearch.nl.

With by Websheriff