Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Directeur Integrale Projecten

De toekomst van de Nederlandse infrastructuur is dynamisch en uitdagend. In deze veranderende markt neemt erkende beton- & waterbouwer Van Hattum en Blankevoort een belangrijke en voorname positie in. Om toekomstige uitdagingen goed aan te kunnen (en vanwege het vertrek van de huidige directeur) zoekt Van Hattum & Blankevoort een Directeur Integrale Projecten. Een inspirerende en energieke leider met een positieve invloed op zijn team die gefocust is op groei, ontwikkeling en samenwerking.

Positie is vervuld

Heb je interesse?

Neem contact op!

Als Directeur Integrale Projecten boor je creativiteit, innovatievermogen en flexibiliteit aan om verandering teweeg te brengen. Je begeeft je graag buiten de gebaande paden en bouwt samen met jouw team een winstgevende orderportefeuille op. Van Hattum & Blankevoort zoekt een directeur die in staat is om complexe projecten tot een succesvol einde te brengen, zowel op het gebied van tenders als op het gebied van uitvoering. En ook iemand die projecten op inhoud goed begrijpt en daar kan aan- of bijsturen waar dat nodig is.

Een inhoudelijke kennis van en ervaring met beton- & waterbouwprojecten is een must. Ook gewenst is een openhartige, extraverte persoonlijkheid en het vermogen om te kunnen motiveren en inspireren op hoog abstractieniveau.

Kom in contact

Heb je interesse of vragen? En ben jij die energieke leider die de toekomstige ontwikkelingen als een prachtige uitdaging ziet? Neem dan contact op met Pim Meussen via 06 – 1116 9940 of via pim@meussensearch.nl.

With by Websheriff