Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Bedrijfsleider regio Oost

De energietransitie. Dagelijks in het nieuws. Je voelt het aan alles: er moet vaart gemaakt worden. De uitbreiding en versterking van het elektriciteitsnetwerk is een van de grootste opgaven in het kader van de energietransitie. En daar wil je aan bijdragen. A.Hak doet dat al: bijna 60 jaar is A.Hak al een gewaardeerd partner in het aanleggen van ondergrondse infrastructuren om consumenten en bedrijven van water en energie te voorzien.

Positie is vervuld

Heb je interesse?

Neem contact op!

Binnen A.Hak Infranet is in de regio Oost (vestiging Doetinchem) een vacature ontstaan voor een Bedrijfsleider. Je draagt eindverantwoordelijkheid voor alle activiteiten in de vestiging (ca 125 fte); dit omvat onder meer budgetverantwoordelijkheid, verwerving, uitvoering en personeelsmanagement. Je rapporteert aan de algemeen directeur Infranet, Bart Dirven.

Wij zoeken letterlijk een duurzame verbinder. Iemand die ondergrondse verbindingen gaat aanleggen. Maar ook iemand die intern en extern duurzame relaties opbouwt en onderhoudt. Die een grote verantwoordelijkheid voelt om verder te kijken dan de eigen vestiging en samen met collega’s de ontwikkeling en professionalisering van Infranet wil versnellen – want de energietransitie heeft vaart nodig.

Kom in contact

Ben jij dit? Of wil je meer informatie over de inhoud van deze rol? Neem contact op met Angélique Kleemans via 06-28515065 of angelique@meussensearch.nl.

With by Websheriff