Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Heb je interesse?

Neem contact op!

Een van de grootste uitdagingen voor gemeente Den Haag is de verdichtingsopgave die de gemeente heeft. Den Haag kan geografisch niet veel meer uitbreiden, maar zal de komende jaren wel sterk gaan groeien. Dat betekent dat er meer leef- en woonruimte binnen de bestaande (bebouwde) omgeving gecreëerd moet worden die daarmee ook de al stevige ondergrondse opgave op het gebied van onder meer riolering, glasvezelverbindingen en energietransitie nog vergroot.

Als Teamhoofd stuur je rechtstreeks een van deze teams aan vorm je samen met de manager en het andere teamhoofd het management van het cluster. Als Teamhoofd ben je verantwoordelijk voor de strategische koers van de afdeling en voor het functioneren en welzijn van je teamleden. Je stimuleert samenwerking tussen de verschillende afdelingen van IbDH. Tevens draag je bij aan het verbeteren van de samenwerking tussen de afdeling Integraal Voorbereiden en andere taakgebieden binnen de gemeente Den Haag. Je draagt bij aan de verdere professionalisering van de afdeling, om de afdeling steviger neer te zetten
in de positie van intern adviseur.

Voor de rol van Teamhoofd zoeken we een ervaren manager met ruime kennis van civiele techniek en infrastructuur. Je wijze van werken kenmerkt zich door een mensgerichte aanpak, gecombineerd met daadkracht. Je hebt een goed ontwikkelde antenne die je in staat stelt om in een complexe politiek-bestuurlijke omgeving succesvol te zijn. Je bent een verbinder die vanuit een gezonde zakelijkheid naar processen kijkt en op deze wijze bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van mensen en van de afdeling als geheel. Je bent pro-actief en ondernemend en je wordt gedreven door de ambitie om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de gemeente Den Haag.

Kom in contact

Ben jij hiervoor de aangewezen persoon? Heb je interesse, en wil je meer weten? Is jouw visie precies wat nodig is voor de groei en ontwikkeling van Den Haag? Dan horen we graag van je. Neem voor meer informatie contact op met Angélique Kleemans via 06 – 2851 5065 of via angelique@meussensearch.nl.

With by Websheriff