Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Heb je interesse?

Neem contact op!

KWS @vice is een netwerkorganisatie die nauw samenwerkt met andere KWS-vestigingen en -ondernemingen, evenals andere werkmaatschappijen van VolkerWessels Infra. Voorbeelden zijn Van Hattum en Blankevoort, Vialis en VolkerRail. KWS @vice bestaat uit 85 fte en is opgebouwd uit 4 verschillende afdelingen: Tenders & Projecten, Ontwerp & Advies, Onderhoud & Renovatie en Duurzaamheid & Innovatie.

KWS Infra is onderdeel van VolkerWessels Infra, wat zich richt op nieuwbouw, onderhoud en renovatie van spoor-, weg- en waterinfrastructuur. Ze ontwerpen, bouwen en onderhouden onder andere spoor, wegen en (lucht)sluizen. Ze realiseren dijkversterkingen en waterbergingsgebieden. Ook renoveert en vernieuwt VolkerWessels Infra bruggen, tunnels en verkeersmanagementsystemen.

Takenpakket

Als Tenderdirecteur ben je verantwoordelijk voor tenders vanaf 100 miljoen euro. Zowel bij opdrachtgevers als bij andere VolkerWessels Infra bedrijven ben je een stevig en onderhoudend gesprekspartner. Daarnaast help je mee in de ontwikkeling van de discipline tender- & projectmanagement en coach je andere tendermanagers binnen KWS @vice. Je hebt een bewezen trackrecord in het bedenken en uitwerken van winnende strategieën.

Profiel

De ideale Tenderdirecteur heeft een WO werk- en denkniveau. Ervaring met grote multidisciplinaire tenders is een must, evenals het kunnen coachen en sturen van grote teams in bouwteams en 2-fasen contracten. Je bent resultaatgericht, gedreven, integer en hebt oog voor veiligheid. Je krijgt makkelijk teams mee en zet daarmee de lijnen uit die noodzakelijk zijn voor het te behalen succes. Charisma, politieke bekwaamheid en een positieve grondhouding zijn op jou van toepassing.

Aanbod

KWS @vice biedt zijn Tenderdirecteur een salarisrange van € 110.000 – € 120.000 bruto op fulltime jaarbasis. Verdere details zijn beschikbaar op aanvraag.

Kom in contact

Ben jij klaar om jouw leiderschap en winnende mentaliteit in te zetten als Tenderdirecteur? Solliciteer dan vandaag nog en bouw mee aan de toekomst van grootschalige projecten. Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met Pim Meussen via pim@meussensearch.nl of via 06 – 1116 9940.

Heb je interesse?

Neem contact op!

VolkerWessels Telecom heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, van het aansluiten van ongeveer 15.000 woningen in 2016 naar maar liefst 80.000 aansluitingen per jaar in 2022, met een omzet van ongeveer 75 miljoen euro. Deze groei vraagt om professionalisering, herziening van werkprocessen en een betere relatie met stakeholders.

Als Businessline Manager Nieuwbouw ben je verantwoordelijk voor deze transformatie, met als doel het ontwikkelen van de business unit met een optimale klantperformance, verbetering en vereenvoudiging van het basisproces, en uitstekende operationele besturing. Het succes van het pakket Nieuwbouw is cruciaal voor de toekomst van VolkerWessels Telecom, omdat het de basis vormt voor een diverse klantenkring.

Takenpakket

Als toekomstige Businessline Manager draag je verantwoording af aan Fred Straatsma, Directeur Infratechniek. Je bent het gezicht van VolkerWessels Telecom in de combimarkt en werkt nauw samen met opdrachtgevers en aannemers om een optimaal ketenproces op te bouwen. Als P&L-eindverantwoordelijke voor de business unit leg je verantwoording af aan de interne en externe organisatie. Ook zorg je ervoor dat het werkpakket op orde is en professionaliseert en vereenvoudigt processen en procedures voor een soepele overdracht naar verschillende combi-aannemers en eigen onderaannemers. Je realiseert sterke operationele verbeteringen binnen het werkproces. Als betrokken en verbindende leider ben je goed op de hoogte van wat er speelt in de organisatie.

Aanbod

VolkerWessels Telecom biedt een salaris van tussen de €110.000- en €120.000- bruto per jaar, met een bonus van 3 maanden.

Profiel

VolkerWessels Telecom is op zoek naar een daadkrachtige leider met een bewezen track-record in het aansturen van grootschalige transformatieprojecten. Je hebt een sterke operationele focus en commercieel inzicht. Je kunt strategische inzichten vertalen naar een operationeel uitstekende en toekomstbestendige organisatie. Je bent bekend met de principes in de aannemerij en begrijpt wat er van een goede opdrachtgever wordt verwacht. Daarnaast ben je een verbinder die stakeholders samenbrengt, waaronder klanten, opdrachtnemers en ketenpartijen.

Voor deze positie is een hands-on mentaliteit belangrijk, samen met een resultaatgerichte instelling en goede communicatieve en coachende vaardigheden. Je creëert een positieve werksfeer waarin teamleden worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen. Deze functie vereist minimaal een HBO werk- en denkniveau met bewezen ervaring in vergelijkbare rollen.

Kom in contact

Meer informatie over deze functie bespreken we graag telefonisch. Ben je geïnteresseerd in deze positie? Neem dan contact op met Pim Meussen via 06 – 1116 9940 of via pim@meussensearch.nl.

With by Websheriff