Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Heb je interesse?

Neem contact op!

In het totale proces speelt het bedrijfsbureau een cruciale rol in de voorbereiding, engineering en het design van de projecten. Voor het bedrijfsonderdeel FttX zijn we ter versterking op zoek naar een Manager Bedrijfsbureau. Je stuurt direct drie teamleiders aan vanuit jouw rol. De helft van het bedrijfsbureau (45 fte) werkt vanuit Nieuwegein, de andere helft werkt vanuit Zwolle.

Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van goede contracten, ziet toe op de naleving en zorgt voor gestructureerde werkprocessen. Daarnaast ben je gedreven om commerciële kansen te creëren en draag je de zorg over het gehele voorbereidings- en engineersproces. Je denkt na over de dag van morgen: hoe kun je connectiviteit nog beter inzetten om bij te dragen aan de maatschappelijke uitdagingen? Met deze vraag zijn jij en je team dagelijks bezig.

Kom in contact

Ben jij de coachende manager die scherp is op contractmanagement en operationeel sterk in zijn schoenen staat? Kom dan in contact met Pim Meussen via 06 – 1116 9940 of per mail via pim@meussensearch.nl.

Heb je interesse?

Neem contact op

Glaspoort is een joint venture van KPN en APG. De komende 5 jaar investeren zij gezamenlijk €1 miljard euro in de uitrol van glasvezel. Een interessante, uitdagende en complexe opgave. Vanaf vanaf kantoorlocatie Schiphol maakt Glaspoort dat partners en leveranciers optimaal kunnen presteren.

Namens Glaspoort zijn wij opzoek naar een Partner Manager Bedrijventerreinen. In deze rol zorg je dat contracten tussen Glaspoort en partners op een eenduidige manier nagekomen worden. Een voorspelbare uitrol is cruciaal voor het beoogde succes. Daarbij  is ook het aanjagen van continue verbeteringen essentieel.

Glaspoort heeft een start-up mentaliteit en werken met 30 collega’s in een dynamische omgeving. Geen dag is hetzelfde. Zelf-startend, gestructureerd en energiek zijn kenmerken die bij jou horen. Je bent analytisch sterk, benaderbaar en authentiek. Je bent je bewust van de context en impact die er met Glaspoort gemaakt wordt. Het werken met partners en leveranciers is je bekend, evenals het werken met contracten. Je werkt flexibel en rapporteert rechtstreeks aan de COO.

Neem contact op

Is dit jouw toekomstige rol? Wil je meer informatie?

Neem contact op met Pim Meussen via 06-11169940 of pim@meussensearch.nl

Solliciteer
With by Websheriff