Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Heb je interesse?

Neem contact op

Glaspoort is een joint venture van KPN en APG. De komende 5 jaar investeren zij gezamenlijk €1 miljard euro in de uitrol van glasvezel. Een interessante, uitdagende en complexe opgave. Vanaf vanaf kantoorlocatie Schiphol maakt Glaspoort dat partners en leveranciers optimaal kunnen presteren.

Namens Glaspoort zijn wij opzoek naar een Partner Manager Bedrijventerreinen. In deze rol zorg je dat contracten tussen Glaspoort en partners op een eenduidige manier nagekomen worden. Een voorspelbare uitrol is cruciaal voor het beoogde succes. Daarbij  is ook het aanjagen van continue verbeteringen essentieel.

Glaspoort heeft een start-up mentaliteit en werken met 30 collega’s in een dynamische omgeving. Geen dag is hetzelfde. Zelf-startend, gestructureerd en energiek zijn kenmerken die bij jou horen. Je bent analytisch sterk, benaderbaar en authentiek. Je bent je bewust van de context en impact die er met Glaspoort gemaakt wordt. Het werken met partners en leveranciers is je bekend, evenals het werken met contracten. Je werkt flexibel en rapporteert rechtstreeks aan de COO.

Neem contact op

Is dit jouw toekomstige rol? Wil je meer informatie?

Neem contact op met Pim Meussen via 06-11169940 of pim@meussensearch.nl

Solliciteer
With by Websheriff