Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Heb je interesse?

Neem contact op

Met bijna 200 gedreven professionals verduurzaamt Ennatuurlijk bestaande warmtenetten en legt nieuwe warmtenetten aan voor het verwarmen en koelen van huizen, bedrijven en scholen op basis van lokale bronnen. Vanuit het kantoor in Eindhoven worden momenteel in 40 gemeenten ruim 85.000 klanten bediend.

Voor Ennatuurlijk zijn wij op zoek naar een Marketing Manager die, samen met een team van 9 medewerkers, de marktontwikkeling en -groei van Ennatuurlijk helpt versnellen en bijdraagt aan het versterken van het merk ‘Ennatuurlijk’. Samen met andere afdelingen werk je aan de juiste product- en prijsproposities, een aantrekkelijke positionering en goede klantcommunicatie. Je bent lid van het MT en rapporteert aan de Commercieel Directeur.

Ennatuurlijk kenmerkt zich door een positieve, informele sfeer waar samenwerking centraal staat. Coachend leidinggeven, daadkracht en verantwoordelijkheid nemen horen hierbij. Daarnaast breng je ruime marketingervaring mee -bij voorkeur zowel binnen B2B als B2C- en 5 jaar leidinggevende ervaring.

Kom in contact

Ben jij dit? Of wil je meer informatie over de inhoud van deze rol? Neem contact op met Angélique Kleemans via 06-28515065 of angelique@meussensearch.nl.

Solliciteer
With by Websheriff