Klantevent: (bio)diversiteit in de onderneming en op de Veluwe

28 mei 2024

Landgoed Ullerberg, een schitterende en unieke locatie op de Noordwest-Veluwe, was afgelopen woensdag de locatie van ons klantevent. Het thema van de dag: (bio)diversiteit in de onderneming en op de Veluwe. Gastspreker Monique Vrolijk nam ons mee op reis in de ontwikkeling van verschillende generaties binnen organisaties, met een speciale focus op Millennials en Gen-Z. Peter de Ruiter, terreinopzichter, leidde ons rond op Landgoed Ullerberg en besprak de impact van de wolf op de natuur en het overige wild.

Kortom, het waren boeiende en actuele onderwerpen op een prachtige locatie die perfect past bij ons bedrijf: persoonlijk, betrokken, laagdrempelig en net even anders.

Op 2 oktober organiseren we wederom een event op Ullerberg met hetzelfde thema: (bio)diversiteit in de onderneming. Voor deze dag is het (land)huis alweer bijna uitverkocht!

Wil je graag sparren over diversiteit in de onderneming of deelnemen aan een van onze toekomstige events? Bel ons dan op 085 – 0163 285 of stuur een berichtje naar pim@meussensearch.nl.