Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Heb je interesse?

Neem contact op!

KWS @vice is een netwerkorganisatie die nauw samenwerkt met andere KWS-vestigingen en -ondernemingen, evenals andere werkmaatschappijen van VolkerWessels Infra. Voorbeelden zijn Van Hattum en Blankevoort, Vialis en VolkerRail. KWS @vice bestaat uit 85 fte en is opgebouwd uit 4 verschillende afdelingen: Tenders & Projecten, Ontwerp & Advies, Onderhoud & Renovatie en Duurzaamheid & Innovatie.

KWS Infra is onderdeel van VolkerWessels Infra, wat zich richt op nieuwbouw, onderhoud en renovatie van spoor-, weg- en waterinfrastructuur. Ze ontwerpen, bouwen en onderhouden onder andere spoor, wegen en (lucht)sluizen. Ze realiseren dijkversterkingen en waterbergingsgebieden. Ook renoveert en vernieuwt VolkerWessels Infra bruggen, tunnels en verkeersmanagementsystemen.

Takenpakket

Als Tenderdirecteur ben je verantwoordelijk voor tenders vanaf 100 miljoen euro. Zowel bij opdrachtgevers als bij andere VolkerWessels Infra bedrijven ben je een stevig en onderhoudend gesprekspartner. Daarnaast help je mee in de ontwikkeling van de discipline tender- & projectmanagement en coach je andere tendermanagers binnen KWS @vice. Je hebt een bewezen trackrecord in het bedenken en uitwerken van winnende strategieën.

Profiel

De ideale Tenderdirecteur heeft een WO werk- en denkniveau. Ervaring met grote multidisciplinaire tenders is een must, evenals het kunnen coachen en sturen van grote teams in bouwteams en 2-fasen contracten. Je bent resultaatgericht, gedreven, integer en hebt oog voor veiligheid. Je krijgt makkelijk teams mee en zet daarmee de lijnen uit die noodzakelijk zijn voor het te behalen succes. Charisma, politieke bekwaamheid en een positieve grondhouding zijn op jou van toepassing.

Aanbod

KWS @vice biedt zijn Tenderdirecteur een salarisrange van € 110.000 – € 120.000 bruto op fulltime jaarbasis. Verdere details zijn beschikbaar op aanvraag.

Kom in contact

Ben jij klaar om jouw leiderschap en winnende mentaliteit in te zetten als Tenderdirecteur? Solliciteer dan vandaag nog en bouw mee aan de toekomst van grootschalige projecten. Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met Pim Meussen via pim@meussensearch.nl of via 06 – 1116 9940.

With by Websheriff