Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Heb je interesse?

Neem contact op!

Meussen Executive Search bemiddelt professionals in de salarisrange €100k – €200k per jaar. Gezien onze goed gevulde opdrachtportefeuille binnen de sectoren energie en infra en de wens om verder te groeien in de techniek en industrie, zijn we op zoek naar versterking!

Meussen Executive Search zoekt een Consultant die bij voorkeur openstaat voor een rol als Partner in de toekomst. Dat wil zeggen dat je mede-ondernemer bent en samen werkt aan het uitbouwen van onze organisatie. Wij hebben de ambitie om een middelgroot executive searchbureau te worden dat qua naam en faam tot de beste van Nederland behoort.

Takenpakket

Als Consultant ben jij een gelijkwaardig gesprekspartner voor jouw opdrachtgevers. Je kent hun visie en strategie en bespreekt de ontwikkelingen op organisatie- en marktniveau. Je weet de vertaalslag te maken naar passende wervingsprofielen en gaat in samenwerking met de Research Consultant op zoek naar de juiste personen voor (toekomstige) openstaande, vaak vertrouwelijke, posities. Jouw netwerk is krachtig en jouw connecties willen jou graag verder helpen. Dit bereik je door toegankelijk te zijn en eerlijk te werk te gaan. Je hebt vanzelfsprekend oprechte interesse in de mensen met wie je samenwerkt.

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel maakt dat je enkel en alleen genoegen neemt met een succesvol afgeronde procedure. Opdrachtgevers en kandidaten weten te allen tijde waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. Je bent van nature nieuwsgierig en gaat ook het gesprek aan als jij ergens anders over denkt. Op die manier kom je samen met je opdrachtgevers en kandidaten tot het beste resultaat.

Betekent dit dat je elke dag successen kunt vieren? Nee. Dat is niet realistisch. Wanneer een procedure anders uitpakt dan verwacht, zul je ook weleens flink balen. Op zo’n moment is het de schouders eronder en weer door!

Profiel

Meussen Executive Search zoekt een Consultant die bij voorkeur openstaat voor een rol als Partner in de toekomst. Dat wil zeggen dat je mede-ondernemer bent en samen werkt aan het uitbouwen van onze organisatie. Wij hebben de ambitie om een middelgroot executive searchbureau te worden dat qua naam en faam tot de beste van Nederland behoort.

We komen graag met je in contact als je je herkent in het bovenstaande en het volgende meebrengt:

 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau;
 • Een aantal jaren ervaring als (management)consultant in recruitment;
 • Gespreksvaardigheden op directieniveau;
 • Ondernemende kwaliteiten;
 • Een goed gevoel voor humor en een sprankelende persoonlijkheid.

Team

Het team van Meussen Executive Search is klein en hecht. Voor ons is een juiste balans tussen werk en privé belangrijk. Vanzelfsprekend zien we elkaar als team een aantal dagen per week. Samenwerken, sparren en ondernemen maakt ons werk juist zo leuk!

Van ons mag je onder andere verwachten:

 • Salaris tussen de €5.000 en €7.000 bruto per maand;
 • Bonusregeling;
 • Leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • Duurzame werkomgeving met verzorgde lunch;
 • En last but not least: hele leuke collega’s.

Werken als Recruitment Consultant

Heb jij oprechte interesse in mensen, leg jij makkelijk contact en is het voor jou een sport om de best passende kandidaat te vinden bij de juiste opdrachtgever? Ben je een energiek, nieuwsgierig, positief en ondernemend type? Werk je daarnaast het liefst binnen een klein team, met veel ruimte voor ontwikkelmogelijkheden? Pak dan nu deze kans en ga aan de slag als Recruitment Consultant bij Meussen Executive Search in Ermelo.

Meussen Executive Search in Ermelo houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met het invullen van posities op senior management- en directieniveau binnen de energietransitie, infra, techniek en industrie. Opdrachtgevers zijn bedrijfseigenaren, CEO’s en algemene directies. Gezien onze goed gevulde en groeiende opdrachtenportefeuille binnen de infra en de wens om verder te groeien in de sectoren energie, techniek en industrie, zijn we op zoek naar versterking!

Als Recruitment Consultant bij Meussen Executive Search ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van talent en het opbouwen van relaties met potentiële kandidaten. Je weet de vertaalslag te maken naar passende persoonsprofielen en gaat op zoek naar de juiste personen voor (vaak vertrouwelijke) posities. Je denkt in mogelijkheden en je houdt eenvoudig het overzicht over verschillende projecten. Ben je communicatief vaardig, toegankelijk en commercieel ingesteld? Kom eens langs voor een bak koffie en goed gesprek over jouw toekomstmogelijkheden!

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en voelt je comfortabel met persoonlijk/online/telefonisch contact;
 • Je toont eigenaarschap en brengt nieuwe digitale inzichten mee;
 • Je bent ondernemend, zelfstandig, een echte netwerker én hebt goede humor;
 • Je bent 24 – 40 uur beschikbaar en woont op maximaal 30 minuten vanaf Ermelo.

Wat bieden wij?

 • Werken binnen een klein, gezellig team, waar je inbreng gewaardeerd, nee, zelfs verwacht wordt en waar je persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd;
 • Een functie op de groei, waar jij als Recruitment Consultant kan doorgroeien naar de rol van consultant;
 • Een salaris tussen €2.750,- en €4.000,- bruto per maand (o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • Een vast dienstverband met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een resultaatafhankelijke bonus en eventueel een auto van de zaak);
 • De mogelijkheid om deels hybride te werken;
 • Je kunt binnen dit team in een professionele en veilige omgeving doorgroeien. Ze hechten grote waarde aan een goede en positieve sfeer, waar je jezelf kan zijn;
 • Werken in een van de mooiste kantoren in Ermelo met winkels om de hoek (voor de lunch wordt gezorgd).
With by Websheriff