Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Heb je interesse?

Neem contact op!

WSP wil op duurzame en bestendige wijze bijdragen aan de toekomst van onze leefomgeving en werkt voor opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector. Het hoofdkantoor is gevestigd in Montréal, Canada. WSP neemt haar verantwoordelijkheid in de wereld uiterst serieus en dit wordt weerspiegeld in haar kernwaarden.

Power & Energy (P&E) bestaat in Nederland uit 97 medewerkers en is verdeeld in 3 activiteiten: Hoogspanning (met als belangrijkste opdrachtgever TenneT), Kabels & Leidingen en Leidingbeheer. Leidingbeheer is verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van boven- en ondergrondse kabels en buisleidingen; Kabels & Leidingen (K&L) verzorgt engineering van kabel- en leidingtracés en de directievoering en -toezicht op de uitvoering. De markt is sterk in beweging door de energietransitie en er zijn volop kansen voor groei. Om deze reden zoekt WSP Nederland ter versterking van het management van de business unit Power & Energy een Afdelingshoofd Ondergrondse Infra dat de beide afdelingen Leidingbeheer en K&L gaat aansturen.

Takenpakket

Als Afdelingshoofd Ondergrondse Infra wacht je een uitdagende, verantwoordelijke rol waarbij drie belangrijke pijlers centraal staan: klantgerichtheid, teamontwikkeling en bedrijfsgroei. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het commerciële succes van je afdeling, maar ook voor het welzijn en de groei van je teamleden.  Met drie direct reports en een rol in projectmanagement, ben je een cruciale schakel binnen het MT van de business unit, waar je rechtstreeks rapporteert aan de Business Unit Directeur, Nico Pleeging. Je draagt bij aan het ontwikkelen van aantrekkelijke proposities en competitieve klantaanbiedingen met een scherp oog voor pricing. Daarnaast werk je aan het versterken van de samenwerking tussen de afdelingen Leidingbeheer en K&L.

Vanuit je rol als lijnmanager creëer je een veilige en professionele werkomgeving waarbinnen jouw teamleden kunnen groeien en excelleren. Waar het gaat over bedrijfsontwikkeling optimaliseer je processen, met name op het gebied van projectadministratie en QHSE. Je neemt een actieve rol in het MT (tactiek en strategie), en draagt bij aan het opstellen van een strategisch jaarplan dat alle belangrijke aspecten omvat: klanttevredenheid, teamontwikkeling, bedrijfsgroei en financiële prognoses.

Profiel

Je bent gedreven en resultaatgericht, met een sterke focus op klanttevredenheid en het welzijn van je team. Je beschikt over een solide achtergrond op HBO- of WO-niveau in Civiele Techniek, WTB of een vergelijkbare discipline, en hebt ruime ervaring als leidinggevende in een eindverantwoordelijke rol. Een goed begrip van de infratechnieksector en bekendheid met de belangrijkste spelers, zoals het industriële bedrijfsleven, aannemers en overheden, is essentieel. Je bent bedreven in stakeholder management, zowel intern als extern, en weet effectief verbinding te maken met je collega’s. Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal is vereist voor deze rol.

Aanbod

WSP biedt jou een omgeving waarin je kunt groeien: je wordt goed begeleid en er zijn ruime opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een kennisintensieve organisatie met serieuze ambities: er heerst een ondernemende sfeer. WSP biedt een competitief salaris tussen de € 85.000,– en € 105.000,– bruto per jaar  inclusief vakantiegeld en de vaste 13e maand. Er is een aantrekkelijke bonusregeling (inclusief een multiplier). Een lease-auto wordt ter beschikking gesteld.

Kom in contact

Als jij gedijt in een intellectueel stimulerende omgeving waar innovatie en groei centraal staan, is deze rol echt iets voor jou! Grijp deze kans om een actieve rol te spelen in het vormgeven van het Nederland van de toekomst. Neem contact op met Angélique Kleemans via 06 – 2851 5065 of stuur een e-mail naar angelique@meussensearch.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Heb je interesse?

Neem contact op!

Een van de grootste uitdagingen voor gemeente Den Haag is de verdichtingsopgave die de gemeente heeft. Den Haag kan geografisch niet veel meer uitbreiden, maar zal de komende jaren wel sterk gaan groeien. Dat betekent dat er meer leef- en woonruimte binnen de bestaande (bebouwde) omgeving gecreëerd moet worden die daarmee ook de al stevige ondergrondse opgave op het gebied van onder meer riolering, glasvezelverbindingen en energietransitie nog vergroot.

Als Teamhoofd stuur je rechtstreeks een van deze teams aan vorm je samen met de manager en het andere teamhoofd het management van het cluster. Als Teamhoofd ben je verantwoordelijk voor de strategische koers van de afdeling en voor het functioneren en welzijn van je teamleden. Je stimuleert samenwerking tussen de verschillende afdelingen van IbDH. Tevens draag je bij aan het verbeteren van de samenwerking tussen de afdeling Integraal Voorbereiden en andere taakgebieden binnen de gemeente Den Haag. Je draagt bij aan de verdere professionalisering van de afdeling, om de afdeling steviger neer te zetten
in de positie van intern adviseur.

Voor de rol van Teamhoofd zoeken we een ervaren manager met ruime kennis van civiele techniek en infrastructuur. Je wijze van werken kenmerkt zich door een mensgerichte aanpak, gecombineerd met daadkracht. Je hebt een goed ontwikkelde antenne die je in staat stelt om in een complexe politiek-bestuurlijke omgeving succesvol te zijn. Je bent een verbinder die vanuit een gezonde zakelijkheid naar processen kijkt en op deze wijze bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van mensen en van de afdeling als geheel. Je bent pro-actief en ondernemend en je wordt gedreven door de ambitie om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de gemeente Den Haag.

Kom in contact

Ben jij hiervoor de aangewezen persoon? Heb je interesse, en wil je meer weten? Is jouw visie precies wat nodig is voor de groei en ontwikkeling van Den Haag? Dan horen we graag van je. Neem voor meer informatie contact op met Angélique Kleemans via 06 – 2851 5065 of via angelique@meussensearch.nl.

With by Websheriff