Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Heb je interesse?

Neem contact op!

VolkerWessels Telecom heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, van het aansluiten van ongeveer 15.000 woningen in 2016 naar maar liefst 80.000 aansluitingen per jaar in 2022, met een omzet van ongeveer 75 miljoen euro. Deze groei vraagt om professionalisering, herziening van werkprocessen en een betere relatie met stakeholders.

Als Businessline Manager Nieuwbouw ben je verantwoordelijk voor deze transformatie, met als doel het ontwikkelen van de business unit met een optimale klantperformance, verbetering en vereenvoudiging van het basisproces, en uitstekende operationele besturing. Het succes van het pakket Nieuwbouw is cruciaal voor de toekomst van VolkerWessels Telecom, omdat het de basis vormt voor een diverse klantenkring.

Takenpakket

Als toekomstige Businessline Manager draag je verantwoording af aan Fred Straatsma, Directeur Infratechniek. Je bent het gezicht van VolkerWessels Telecom in de combimarkt en werkt nauw samen met opdrachtgevers en aannemers om een optimaal ketenproces op te bouwen. Als P&L-eindverantwoordelijke voor de business unit leg je verantwoording af aan de interne en externe organisatie. Ook zorg je ervoor dat het werkpakket op orde is en professionaliseert en vereenvoudigt processen en procedures voor een soepele overdracht naar verschillende combi-aannemers en eigen onderaannemers. Je realiseert sterke operationele verbeteringen binnen het werkproces. Als betrokken en verbindende leider ben je goed op de hoogte van wat er speelt in de organisatie.

Aanbod

VolkerWessels Telecom biedt een salaris van tussen de €110.000- en €120.000- bruto per jaar, met een bonus van 3 maanden.

Profiel

VolkerWessels Telecom is op zoek naar een daadkrachtige leider met een bewezen track-record in het aansturen van grootschalige transformatieprojecten. Je hebt een sterke operationele focus en commercieel inzicht. Je kunt strategische inzichten vertalen naar een operationeel uitstekende en toekomstbestendige organisatie. Je bent bekend met de principes in de aannemerij en begrijpt wat er van een goede opdrachtgever wordt verwacht. Daarnaast ben je een verbinder die stakeholders samenbrengt, waaronder klanten, opdrachtnemers en ketenpartijen.

Voor deze positie is een hands-on mentaliteit belangrijk, samen met een resultaatgerichte instelling en goede communicatieve en coachende vaardigheden. Je creëert een positieve werksfeer waarin teamleden worden aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen. Deze functie vereist minimaal een HBO werk- en denkniveau met bewezen ervaring in vergelijkbare rollen.

Kom in contact

Meer informatie over deze functie bespreken we graag telefonisch. Ben je geïnteresseerd in deze positie? Neem dan contact op met Pim Meussen via 06 – 1116 9940 of via pim@meussensearch.nl.

Heb je interesse?

Neem contact op!

In het totale proces speelt het bedrijfsbureau een cruciale rol in de voorbereiding, engineering en het design van de projecten. Voor het bedrijfsonderdeel FttX zijn we ter versterking op zoek naar een Manager Bedrijfsbureau. Je stuurt direct drie teamleiders aan vanuit jouw rol. De helft van het bedrijfsbureau (45 fte) werkt vanuit Nieuwegein, de andere helft werkt vanuit Zwolle.

Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van goede contracten, ziet toe op de naleving en zorgt voor gestructureerde werkprocessen. Daarnaast ben je gedreven om commerciële kansen te creëren en draag je de zorg over het gehele voorbereidings- en engineersproces. Je denkt na over de dag van morgen: hoe kun je connectiviteit nog beter inzetten om bij te dragen aan de maatschappelijke uitdagingen? Met deze vraag zijn jij en je team dagelijks bezig.

Kom in contact

Ben jij de coachende manager die scherp is op contractmanagement en operationeel sterk in zijn schoenen staat? Kom dan in contact met Pim Meussen via 06 – 1116 9940 of per mail via pim@meussensearch.nl.

VolkerWessels Telecom ontwerp, bouwt en onderhoudt onze digitale infrastructuur. Ze werken met de creativiteit van een innovator en het realisme van een bouwer.

Voor het bedrijfsonderdeel Nieuwbouw in ’t Harde zijn we ter versterking en uitbreiding van het team op zoek naar een Manager Bedrijfsbureau voor regio Noordoost-Nederland.

Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van goede contracten, zorgt voor gestructureerde werkprocessen en je ziet toe op de naleving van deze contracten. Je stuurt hoofd engineering, hoofd calculatie en procesmanagement aan. Daarnaast ben je gedreven om commerciële kansen te creëren en denk je na over de dag van morgen. Hoe kun je connectiviteit nog beter inzetten om bij te dragen aan de maatschappelijke uitdagingen? Met deze vraag ben jij dagelijks bezig.

Ben jij het scharnier die scherp is op contractmanagement en operationeel sterk in zijn schoenen staat?

Kom in contact

Neem voor  meer informatie contact op met Pim Meussen via 06-11169940 of pim@meussensearch.nl.

Of meld je direct aan als kandidaat.

Solliciteer

Heb je interesse?

Neem contact op

Glaspoort is een joint venture van KPN en APG. De komende 5 jaar investeren zij gezamenlijk €1 miljard euro in de uitrol van glasvezel. Een interessante, uitdagende en complexe opgave. Vanaf vanaf kantoorlocatie Schiphol maakt Glaspoort dat partners en leveranciers optimaal kunnen presteren.

Namens Glaspoort zijn wij opzoek naar een Partner Manager Bedrijventerreinen. In deze rol zorg je dat contracten tussen Glaspoort en partners op een eenduidige manier nagekomen worden. Een voorspelbare uitrol is cruciaal voor het beoogde succes. Daarbij  is ook het aanjagen van continue verbeteringen essentieel.

Glaspoort heeft een start-up mentaliteit en werken met 30 collega’s in een dynamische omgeving. Geen dag is hetzelfde. Zelf-startend, gestructureerd en energiek zijn kenmerken die bij jou horen. Je bent analytisch sterk, benaderbaar en authentiek. Je bent je bewust van de context en impact die er met Glaspoort gemaakt wordt. Het werken met partners en leveranciers is je bekend, evenals het werken met contracten. Je werkt flexibel en rapporteert rechtstreeks aan de COO.

Neem contact op

Is dit jouw toekomstige rol? Wil je meer informatie?

Neem contact op met Pim Meussen via 06-11169940 of pim@meussensearch.nl

Solliciteer
With by Websheriff