Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Heb je interesse?

Neem contact op!

Volker-ES is onderdeel van VolkerWessels en is in 2018 ontstaan vanuit de overname door VolkerWessels van Joulz Energy Solutions (voormalig onderdeel van Stedin).  Het gedreven team van bijna 300 specialisten neemt de volledige verantwoordelijkheid voor elk hoogspanningsproject, vanaf het ontwerp en de engineering tot aan de daadwerkelijke realisatie en het beheer. Dit omvat ook diensten op het gebied van beveiliging en cybersecurity, waar zorgvuldig op wordt toegezien.

Bekijk voor meer informatie deze video.

Met de groeiende vraag naar energieoplossingen stijgt ook de vraag naar de diensten van Volker-ES in snel tempo. Het aantal projecten dat Volker-ES uitvoert, neemt toe, evenals de omvang ervan. Dit vraagt veel van het Bedrijfsbureau, dat verantwoordelijk is voor multidisciplinair Tendermanagement binnen Volker-ES. Om vorm te geven aan verdere groei en professionalisering van deze afdeling, zoeken wij voor Volker-ES een Manager Tendermanagement, die leiding gaat geven aan de afdeling.

Takenpakket

Het Bedrijfsbureau is verantwoordelijk voor het tijdig en accuraat samenstellen van voorstellen voor onze klanten. Dit zijn meestal 1-op-1 trajecten en soms (openbare) aanbestedingen. De afdeling bestaat momenteel uit 10 medewerkers: 4 Tendermanagers, 5 Calculatoren en 1 supportmedewerker.

Als Manager Tendermanagement geef je zoals gezegd leiding aan deze afdeling. Je rapporteert aan de Algemeen Directeur, Thijs Vera. Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het aansturen van Tendermanagement, Planning en Calculatie en toezien op het behalen van de doelstellingen op tijd, kwaliteit, geld en klanttevredenheid, met als doel het realiseren van commercieel aantrekkelijke proposals;
  • Het overzicht houden van lopende leads en tenders in samenwerking met de Manager Business Development;
  • Het optimaliseren van de werkprocessen binnen de afdeling Bedrijfsbureau;
  • Het onderhouden van relaties met strategische ketenpartners;
  • Het intern positioneren van het Bedrijfsbureau;
  • Het vertalen van het algemeen organisatiebeleid (missie en visie) en specifieke Business Unit doelstellingen naar de juiste effectieve activiteiten en middelen op het eigen vakgebied;
  • Personele kwesties in het eigen team, waaronder aanname, ontwikkeling en beoordeling van medewerkers;
  • Het adviseren van directie, lijnmanagement en stafafdelingen op eigen vakgebied.

Profiel

Op natuurlijke wijze neem je het voortouw in jouw rol als drijvende kracht van het Bedrijfsbureau-team en maak je gebruik van jouw coachende en leidinggevende kwaliteiten. Anderen werken graag met je samen omdat je inspireert, luistert, aandacht schenkt en duidelijk richting geeft waar nodig. Je bent inhoudelijk sterk en combineert dit met uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel intern als extern. Een HBO+-niveau met leidinggevende ervaring op het gebied van Tendermanagement is een vereiste. Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal en vanzelfsprekend affiniteit met de energietransitie.

Aanbod

Dit is een uitdagende functie in het hart van Volker Energy Solutions, waarbij je echt kunt bijdragen aan de energietransitie. Aansprekende projecten kunnen vorm krijgen dankzij jouw inspanningen. Volker Energy Solutions biedt een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden dat beschikbaar is op aanvraag.

Kom in contact

Er wacht een uitdagende rol op je in het hart van Volker Energy Solutions, waar je echt impact kunt maken op de toekomst van energie. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je carrière en bij te dragen aan een duurzame toekomst? Neem dan contact op met Angélique Kleemans via 06 – 2851 5065 of via angelique@meussensearch.nl.

 

Heb je interesse?

Neem contact op!

Om de toekomstige kansen en uitdagingen binnen de energietransitie goed aan te kunnen, is onze opdrachtgever op zoek naar een versterking van het directieteam.

Wij zoeken een inspirerend leider die zeer ondernemend is, klantgericht handelt en beschikt over een natuurlijk charisma. Iemand die strategisch sterk in zijn schoenen staat en een uitstekende visie heeft op de energietransitie. Een WO werk- en denkniveau is een vereiste.

Kom in contact

Vanwege de vertrouwelijkheid van deze positie is informatie uitsluitend telefonisch te verkrijgen via Angélique Kleemans op nummer 06-28515065 of via angelique@meussensearch.nl.

With by Websheriff