Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Heb je interesse?

Neem contact op!

Binnen idverde wordt dagelijks gewerkt aan het vergroenen van buitenruimtes. Van het onderhoud aan de Maas en de Haven van Rotterdam tot het aanleggen van prachtige parken, bijzondere daktuinen en grote speeltuinen. De regio Zuidoost is de grootste regio van idverde en heeft 4 vestigingen, te weten Haaren, Venray, Veldhoven en Roermond. Tevens vallen een aantal grote projecten onder Zuidoost. Voor deze regio zijn wij op zoek naar een Regiomanager die verantwoordelijk wordt voor deze vestigingen en daarbij de Vestigingsmanagers aanstuurt.

Takenpakket

Als Regiomanager zorg je voor een optimale samenwerking, structuur en duidelijkheid. Je hebt een grote commerciële verantwoordelijkheid en bent daarnaast bezig met het continu verbeteren en optimaliseren van de organisatie. Je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van beleid en strategie voor idverde Nederland. Je vertegenwoordigt idverde Nederland binnen de regio, samen met de Commercieel Directeur en Vestigingsmanagers.

Daarnaast bewaak je het correct naleven van veiligheidsvoorschriften, wettelijke bepalingen en interne procedures binnen de toegewezen regio. In overleg met Vestigingsmanagers en samen met de betreffende disciplines op het Hoofdkantoor zorg je voor het opstellen van omzet-/resultaatbegrotingen, investeringsplannen, scholingsplannen en jaarplannen. Ook monitor je de bedrijfsvoering in relatie tot begrotingen en stuur je de vestigingen hierop aan.

Als Regiomanager Zuidoost zal je veel samenwerken met idverde CEO Marc Bolier en regiomanagers Pieter Zonneveld en Roland van Braak.

Ook stuur en coach je jouw Vestigingsmanagers. Je stimuleert een goede samenwerking van de regiovestigingen met de overige bedrijfsonderdelen binnen de organisatie. Het belang van de totale groep wordt hier voorop gesteld. Je motiveert anderen om vanuit de doelen van idverde te denken en werken.

Profiel

Met een open, energieke, positieve persoonlijkheid vind je het leuk om deze regio nog beter op de kaart te zetten. Je haalt graag het beste uit jezelf en maakt anderen graag beter. Je betrekt anderen ook in het maken van plannen en beleid. Met je nuchtere en daadkrachtige hands-on aanpak creëer je draagvlak en verbinding. Een netwerk binnen de aannemerij helpt je om de positie van idverde in Zuidoost-Nederland verder uit te bouwen.

Aanbod

Een salarisrange en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn beschikbaar op aanvraag.

Kom in contact

Heb je interesse in bovenstaande functie? Wil je meehelpen om de wereld van morgen groener en duurzamer te maken? Neem dan contact op met Pim Meussen via 06-11169940 of per mail via pim@meussensearch.nl.

Heb je interesse?

Neem contact op

Binnen idverde wordt dagelijks gewerkt aan het vergroenen van buitenruimtes. Van het onderhoud aan de Maas en de Haven van Rotterdam tot het aanleggen van prachtige parken, bijzondere daktuinen en grote speeltuinen.

De regio Noordoost heeft 4 vestigingen, te weten Utrecht, Hengelo, Heerenveen en Emmen. Voor deze regio zijn wij in het team van David van Uden op zoek naar een Regiomanager die verantwoordelijk wordt voor deze vestigingen en daarbij de vestigingsmanagers aanstuurt.

De Regiomanager zorgt voor een optimale samenwerking, structuur en duidelijkheid. Hij/zij heeft een grote commerciële verantwoordelijkheid en is daarnaast bezig met continu verbeteren en optimaliseren van de organisatie.

Met een open, energieke, positieve persoonlijkheid vind je het leuk om deze regio nog beter op de kaart te zetten. Je haalt graag het beste uit jezelf en maakt anderen graag beter. Je betrekt anderen ook in het maken van plannen en beleid. Met je nuchtere, hands on aanpak creëer je draagvlak en verbinding. Een netwerk binnen de aannemerij helpt je om de positie van idverde in Noordoost Nederland verder uit te bouwen.

Kom in contact

Ben jij dit? Of wil je meer informatie over de inhoud van deze rol? Neem contact op met Angélique Kleemans via 06-28515065 of angelique@meussensearch.nl.

Solliciteer
With by Websheriff