Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Operationeel Manager vacature bij Meussen Executive Search

Bij Meussen Executive Search streven we naar meer dan alleen het invullen van vacatures; onze focus ligt op het vormgeven van de toekomst van een organisatie. Ontdek hoe wij de strategische partner zijn op weg naar succes.

De zoektocht naar de perfecte match begint hier.

Het belang van een Operationeel Manager

Bij Meussen Executive Search beseffen we het belang van een Operationeel Manager in het efficiënt sturen van operationele processen. Als vooraanstaand Executive Search bureau in de infra, techniek, energie en industrie zijn we toegewijd aan het vinden van niet alleen gekwalificeerde kandidaten, maar managers die de dynamiek begrijpen en kunnen inspelen op de unieke uitdagingen van jouw sector.

Takenpakket

Een doorsnee dag als Operationeel Manager bestaat eigenlijk niet. Toch zijn er een paar kerntaken die zich kenmerken voor de functie. Voorbeelden zijn strategisch overleg, waarbij operationele doelen worden besproken en het team wordt gemotiveerd. Ook valt het coördineren van lopende projecten en het bewaken van de operationele processen onder het takenpakket. Hier staan efficiëntie en kwaliteit voorop.

Regelmatig vindt overleg plaats met verschillende afdelingen om de voortgang te bespreken en eventuele knelpunten op te lossen. Als Operationeel Manager is het belangrijk om flexibel te zijn en snel te kunnen schakelen, omdat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. De nadruk ligt op het bevorderen van een positieve werkomgeving en het inspireren van het team om gezamenlijk doelen te bereiken.

Wat wordt er verwacht van een Operationeel Manager?

Natuurlijk moet een nieuwe Operationeel Manager voldoen aan de basiseisen van de functie. Bij Meussen Executive Search streven we naar het vinden van managers die strategisch kunnen denken en passend zijn bij de specifieke vereisten van de vacature. Onze sectorgerichte aanpak stelt ons in staat specifieke kennis en expertise te bieden die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen leiden.

Hoe wij jouw vacature vervullen

Het vinden van talent begint met een goede start. Onze samenwerking vangt aan met een diepgaande inventarisatie en analyse van zowel de opdrachtgever als de te vervullen positie. We kijken naar de belangrijke vragen rondom leiderschap, innovatie, ontwikkelingen en ambities, en deze vragen vormen het fundament van onze zoektocht.Onze interesse is onuitputtelijk, onze nieuwsgierigheid grenzeloos en onze scherpte onmiskenbaar, waardoor we heldere inzichten verkrijgen. Bij Meussen Executive Search begrijpen we als geen ander wat er werkelijk gevraagd wordt.

Gezamenlijk bepalen we de strategie en aanpak die uniek zijn voor elke procedure. Transparantie staat bij ons centraal. We delen helder wat we doen, waar we ons bevinden in het proces en welke verwachtingen we hebben. Onze samenwerking is gebaseerd op gelijkwaardigheid, waarbij we streven naar een weloverwogen proces met het gewenste resultaat en een tevreden opdrachtgever als gevolg.

 

Onze expertise in de sectoren

Bij Meussen Executive Search hebben we bewust gekozen voor een gerichte aanpak in vier kernsectoren: energie, infra, techniek, en industrie. Hierdoor begrijpen we niet alleen de basis van elke sector, maar ook de nuances en uitdagingen die uniek zijn voor elk vakgebied. Onze consultants hebben specifieke kennis van terminologie, trends en dagelijkse uitdagingen in deze sectoren.

Bij Meussen Executive Search begrijpen we dat een Operationeel Manager niet alleen operationele processen beheert, maar ook een cruciale schakel is in het succes van de organisatie. Onze missie is om de perfecte match te vinden, waarbij niet alleen de professionele kwalificaties maar ook de persoonlijke overeenkomsten in acht worden genomen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Meussen Executive Search jouw organisatie kan ondersteunen bij het invullen van de Operationeel Manager vacature.

Contact
With by Websheriff