Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Vestigingsleider regio Brabant

Samen bouwen aan een veilige, bereikbare en vooral mooie toekomst én het beste en meest professionele infrabedrijf van Zuid-Nederland zijn en blijven. Dat is de missie van BLM, onderdeel van de BiggelaarGroep. BLM richt zich op een breed scala aan (bouwteam)projecten, van wegenbouw en industriebouw tot aan specialistische leidingsystemen. Het toekomstplan voor de komende jaren is om vanuit Helmond verder te groeien in Brabant, zowel qua omzet als qua ontwikkelingen en innovaties – een bijzonder interessante en mooie uitdaging.

Solliciteer direct

Heb je interesse?

Neem contact op!

Als Vestigingsleider regio Brabant weet jij jouw team uit te dagen om samen de volgende stap in de ontwikkeling van de vestiging te zetten. Je hebt gevoel voor waar commerciële kansen liggen in de markt doordat je in staat bent om met opdrachtgevers te praten over onderwerpen als duurzaamheid, circulariteit, assetmanagement, bouwteams, samenwerken, de weg van de toekomst, etcetera. Hierdoor ga je nieuwe samenwerkingen aan. Door volop met mens en markt bezig te zijn weet je BLM stevig neer te zetten op de Brabantse kaart.

Kom in contact

Heb je interesse? Wil je meebouwen aan de toekomst van de Brabantse infrastructuur? Heb je ervaring die interessant kan zijn voor BLM? Neem dan contact op met Pim Meussen via 06 – 1116 9940 of per mail via pim@meussensearch.nl.

Solliciteer direct voor: Vestigingsleider regio Brabant

Click or drag a file to this area to upload.
Max 5 mb
With by Websheriff