Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Customer Businessline Manager

Onze opdrachtgever Allinq is al meer dan 60 jaar actief in verbindingstechnologie en heeft grote ambities, zowel nationaal als internationaal. Naast Nederland is het bedrijf o.m. actief in Duitsland en Denemarken. Het bedrijf voelt zich enorm verantwoordelijk voor hun medewerkers en klanten en alles is erop gericht om te zorgen dat de onderneming over 60 jaar ook nog bestaat, met de goede naam die het nu heeft. In de markt staat Allinq bekend om goede, langdurige relaties met hun klanten en een manier van samenwerken die zich kenmerkt door partnership.

Solliciteer direct

Heb je interesse?

Neem contact op!

Binnen de afdeling Fiber, verantwoordelijk voor aanleg, onderhoud en beheer, is de vacature van Customer BusinessLine Manager (CBL) ontstaan. Als CBL heb je de dagelijkse leiding over deze afdeling, die sterk in ontwikkeling is en nu bestaat uit ca. 90 vaste medewerkers (ex externe inhuur). Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de contracten tussen Allinq en zijn opdrachtgever.

Tevens is het je taak om deze relatie verder uit te bouwen met innovatieve en creatieve ideeën in samenwerking met andere business lines van Allinq. Dit vraagt van jou uitstekende skills op het vlak van situationeel leidinggeven, contract- en relatiemanagement en stakeholder management. Daarnaast is kennis van de telecomsector noodzakelijk om deze rol goed uit te kunnen voeren.

Kom in contact

Ben jij de innovatieve manager die op een mens- en klantgerichte wijze opereert? Kom dan in contact met Angélique Kleemans via 06 – 2851 5065 of per mail via angelique@meussensearch.nl.

Solliciteer direct voor: Customer Businessline Manager


    With by Websheriff