Kennen we jou al? Hierbij wat handige gegevens

Stationsstraat 2a, 3851 NH Ermelo
welkom@meussensearch.nl | 085-0163285

Contact

Commercieel Directeur

Werk maken van staal. Bij GB Steel Group doen ze niets liever dan het slimmer, innovatiever en beter benutten van dit meest gebruikte bouwmateriaal ter wereld. Kan niet, bestaat niet.

Solliciteer direct

Heb je interesse?

Neem contact op

GB Steel Group in Emmeloord is een familieonderneming met meer dan 300 gepassioneerde betrokken medewerkers en bestaat uit vijf bedrijven in Noordoost Nederland: Kampstaal staalbouw, MF Emmen, Nauta Heeg staalbouw, Vossebelt kippers en containers en Kamplacon dak- en wandconstructies. Van complexe constructies binnen de industrie, bouw en infra tot verwerking voor de transportsector en de recyclingmarkt: in samenwerking met partners krijgen ze elk vraagstuk voor elkaar.

Om de ambities van GB Steel Group waar te maken en ter opvolging, wegens het over een paar jaar bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, zijn we samen op zoek naar een Commercieel Directeur.

Om deze rol goed in te kunnen vullen, zoeken wij een kandidaat die ruime commerciële ervaring heeft opgedaan binnen infra, bouw of werktuigbouwkunde en toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Coachend leidinggeven is jou niet vreemd, evenals aanbestedingen winnen en onderhandelen. Je neemt plaats in het directieteam, werkt nauw samen met de verschillende ondernemingen om de commerciële doelstellingen te behalen, bouwt verder aan strategische klantrelaties en tilt de salesorganisatie naar een volgend niveau om grotere (internationale) projecten multidisciplinair aan te pakken. Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal. Verder voel je je helemaal thuis in een maakomgeving, ben je nuchter, betrouwbaar en kun je uitstekend luisteren.

Kom in contact

Ben jij dit? Of wil je meer informatie over de inhoud van deze rol? Neem contact op met Angélique Kleemans via 06-28515065 of angelique@meussensearch.nl.

Solliciteer

Solliciteer direct voor: Commercieel Directeur

Click or drag a file to this area to upload.
Max 5 mb
With by Websheriff